Til forældre / Dagligdagen

Hverdagen

Busbørnehaven åbner hver dag kl. 7:00 i Brumbassehuset ved Hillerød Lilleskole på Brødeskovvej. 

Kl. ca 08.45 bliver børnene bedt om at samle deres ting og tage sko og overtøj på eller med ud i bussen, finde en plads og spænde sig fast. Inden da er børnene afleveret og der er sagt farvel. Klokken 9.00 kører vi ud i naturen.

Husk at melde afbud inden kl 9:00, hvis dit barn ikke kommer den dag.

Inden vi kører er der navneopråb og optælling af alle børn.

Når den praktiske del er overstået slappes der af, hygges og spises indtil vi er fremme ved dagens destination. Normalt vælges dagens destination ud fra ugeplanen, men som udgangspunkt ligger dagen åben. De ansatte sidder altid fordelt blandt børnene, så det er muligt at få hurtig kontakt til en voksen imens bussen kører.

Ugeplanen slås op i bussen, i Brumbassehuset og sendes til alle på en mail hver uge.

Når vi har nået dagens udflugtsmål er der leg blandet med aktivitetstilbud, alt efter dagens mål og evt. tema. Ofte vil vi på et tidspunkt kalde børnene sammen og gå en kortere eller længere tur i landskabet.

Når vi kommer hjem fra tur eller vores aktiviteter er færdige opfordres børnene til at spise og drikke. Herefter fortsætter legen, til omkring kl. 14:00, afhængigt af hvor langt vi har hjem.

Vi samles i bussen og når alle er talt og har seler på kører vi hjem til Brumbassehuset.

På hjemturen spiser børnene gerne det sidste af madpakken og nogen af børnene tager sig en lur. Turen hjem samler vi op på dagen med børnene, hvad var det bedste i dag og hvad var ikke så godt. Skal et barn på toilettet, mens bussen kører, finder vi et sted og holder stille. Generelt forsøger vi at opfordre især de yngste børn til at ”tisse af” inden vi kører.

Vi er tilbage i Brumbassehuset ved Hillerød Lilleskole ca. kl. 14:30 og er der resten af dagen (mandag-torsdag til kl.17:15 og fredag til kl. 17:00).

Hjemme i børnehaven er der fri leg/afslapning ude eller inde.

Destinationer hvor vi ofte kommer kan findes på Brumbassens hjemmeside under fanen til forældre, hvor "se hvor vi kører hen" vælges. Ønsker man at besøge os midt på dagen, har man også mulighed for for rutevejledning, hvis man på forhånd ved hvor vi opholder os den pågældende dag.

 
Siden er sidst redigeret den 25. marts 2020
Brumbassen | CVR: 32231950 | Brødeskovvej 3, 3400 Hillerød - Danmark | Tlf.: 2320 0904 | kontakt@brumbassen.info